Faves pelades i seques en remull diverses horesSofregir ceba amb les faves i amb pebre vermell, aigua i sal
Es cou fins desfer. Es deixa fins que quedi amb textura de puré
Es deu acompanyar de fruites de temporada -si pot ser petitones, com peretes de Sant Joan, prunes, pometes agridolces, etc- que es couen i es serveixen al plat
Se serveix en plats de sopa amb les guarnicions de fruites.
S'acompanya la presentació del plat amb mitja ceba partida per persona o més si cal. Aquesta s'esfulla i a la manera de cullera es menja el puré amb les fulles de ceba; cada fulla dura unes quatre o cinc cullerades fins apocharse, moment en el qual es menja la cullera i s'agafa un nou full.
Faves pelades i seques en remull diverses horesSofregir ceba amb les faves i amb pebre vermell, aigua i sal
Es cou fins desfer. Es deixa fins que quedi amb textura de puré
Es deu acompanyar de fruites de temporada -si pot ser petitones, com peretes de Sant Joan, prunes, pometes agridolces, etc- que es couen i es serveixen al plat
Se serveix en plats de sopa amb les guarnicions de fruites.
S'acompanya la presentació del plat amb mitja ceba partida per persona o més si cal. Aquesta s'esfulla i a la manera de cullera es menja el puré amb les fulles de ceba; cada fulla dura unes quatre o cinc cullerades fins apocharse, moment en el qual es menja la cullera i s'agafa un nou full.
No hay comentarios:
Publicar un comentario