martes, 22 de mayo de 2012

ARROS AMB TARONJA


Miguel Del Rey Aynat

ingredients:
Bacallà (remullat) i fregit + pebre roig
Tomaca per sofregir
Mitja cabeça d'alls
Amb tot això es fa un sofregit i es treu el bacallà. Es preparen unes rodanxes de creïlla en el sofregit i es deixen al costat del bacallà, fora del condiment per ara.


Es prepara l'aigua per l'arròs, s'aboca aquest i es posa una mica de safrà
Quan gairebé està es posa un pot o el que convinga de fesols blancs
Quan ja estiga a l'arròs, que ha de quedar sec, es deixen sobre el mateix el bacallà i les rodanxes de creïlla que s'escalfen una miqueta ia les quals se li tira pebre roig empolvorat
Se serveix amb mitja taronja-navel si és possible-la qual s'exprimeix al gust, sense exagerar, una mica, fins que l'arròs prenga el gust desitjat.
Pot fer-se amb la versió "aladroc" substituint el bacallà (però no és el mateix)
Que us agrade .....
-------
Ingredientes:
Bacalao (remojado) y frito + pimentón
Tomate para sofreir
Media cabeza de ajos
Con todo ello se hace un sofrito y se saca el bacalao. Se preparan unas rodajas de patata en el sofrito y se dejan junto al bacalao, fuera del condimento por ahora.
Se prepara el agua para el arroz, se vierte este  y se pone un poco de azafrán
Cuando casi está se pone un bote o lo que convenga de habichuelas blancas
Cuando ya esté al arroz, que debe quedarse seco, se dejan sobre el mismo el bacalao y  las rodajas de patata que se calientan un poquito y a las cuales se le echa pimentón rojo espolvoreado
Se sirve con media naranja –navel a ser posible-, la cual se exprime al gusto, sin exagerar, un poco, hasta que el arroz tome el gusto deseado.
Puede hacerse con la versión “aladròc” sustituyendo al bacalao (pero no es lo mismo)
 Que os guste…..





No hay comentarios:

Publicar un comentario