martes, 22 de mayo de 2012

Crema de llenties i xampinyons

Seguint en la línia de les receptes fàcils
.
1 pot de llenties en conserva
1 safata de xampinyons ( si son laminats dona menys faena netejar-los i tallar-los)
Oli d’oliva
Sal i pebre
Nata líquida (mes gustosa) o Llet (mes lleuger) o llet descremada (encara més lleuger)
Obrir el pot de llenties i abocar-les en un colador. Llavar-les be amb aigua corrent per llevar-li els líquids de la conserva. Llavar i torcejar els xampinyons , salar-los i saltejar-los en una paella amb una mica d’oli. Coure’ls be i deixar que amollen aigüeta. Posar-ho (aigüeta dels xampinyos inclosa) tot en el vas de minipimer , afegir-hi oli, sal i pebre al gust, la llet i a triturar s'ha dit. La quantitat de llet dependrà de lo espès o clar que vos agrade. Rectificar de sal i pebre. Es pot prendre calent o fred segons gustos i temporada. Ala a disfrutar-ho

No hay comentarios:

Publicar un comentario