Maria Jose Jimenez Zaragoza
400g de bacallar
200g.de crailles
2 tomáques
2 grans d´all
1 ceba
Pebre y Julivert.
El bacallar despres de remullat,(48 hores cambiant l´auguia),s´eixuga amb un paper d´estrassa, s´enfarina i es fregeix.En una cassola al foc amb l´oli ben calent,es posa la seba trinxada;quan comensa a enrossir,els alls i el julivert trinxats i finalment els tomàquets,un xic de pebre,una mica de farina,sal i l´auguia necessària.Quan bull s´hi ajunta el bacallar i les crailles,que ja s´hauran fregit a trossos desiguals a la paella,i es deixa bullir fins que sigui cuit.
Está molt bó. Buen provecho si teneis los ingredientes a mano. (No tengo foto)
Son recetas de mi madre apuntadas en una libreta,típicas alteanas.
400g de bacallar
200g.de crailles
2 tomáques
2 grans d´all
1 ceba
Pebre y Julivert.
El bacallar despres de remullat,(48 hores cambiant l´auguia),s´eixuga amb un paper d´estrassa, s´enfarina i es fregeix.En una cassola al foc amb l´oli ben calent,es posa la seba trinxada;quan comensa a enrossir,els alls i el julivert trinxats i finalment els tomàquets,un xic de pebre,una mica de farina,sal i l´auguia necessària.Quan bull s´hi ajunta el bacallar i les crailles,que ja s´hauran fregit a trossos desiguals a la paella,i es deixa bullir fins que sigui cuit.
Está molt bó. Buen provecho si teneis los ingredientes a mano. (No tengo foto)
Son recetas de mi madre apuntadas en una libreta,típicas alteanas.
No hay comentarios:
Publicar un comentario